Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 29 July 2010

2010.07.29 - Nyhetsbrev

Autonomy Keyview har sluppet oppdateringer som fikser en rekke ulike svakheter, som også rammer en rekke leverandører som bruker deres produkt i sine produkter. Ny versjon av Safari er sluppet.

Autonomy Keyview Multiple Buffer and Integer Overflow Vulnerabilities

Autonomy Keyview har sluppet en oppdateringer som fikser en rekke ulike svakheter som potensielt skal kunne brukes til å få kjørt kode fra eksternt ståsted eller forårsake tjenestenekt. Autonomy Keyview brukes av en rekke andre leverandører i deres produkter for lesing av ulike dokumentformater, og en rekke av disse produktene vil derfor også være sårbare for de samme svakhetene.
Anbefaling
Referanser
http://secunia.com/advisories/38690/

Symantec Products Autonomy Keyview Buffer and Integer Overflows

Flere av Symantec sine produkter er rammet av Autonomy Keyview svakhetene som også omtales i dagens nyhetsbrev. Alvorligheten for de ulike produktene avhenger av implementsjon, men kan potensielt kunne brukes til å få kjørt vilkårlig kode fra eksternt ståsted. Anbefaler vår referanse for detaljer rundt de ulike Symantec produktene.
Anbefaling
Referanser
http://www.symantec.com/business/security_response/securityupdates/detail.jsp?fid=security_advisory&pvid=security_advisory&year=2010&suid=20100727_01

Apple lanserer Safari 5.0.1 og Safari 4.1.1

Apple har lansert Safari 5.0.1 og Safari 4.1.1 for Windows og Mac OS X. Oppdateringen adresserer flere sårbarheter i Safari og WebKit knyttet til eksekvering av vilkårlig kode, forårsakring av tjenestenekt og muligheter for å hente ut sensitiv informasjon.
Anbefaling
Referanser
http://support.apple.com/kb/HT4276

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>