Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 29 October 2010

2010.10.29 - Nyhetsbrev

Adobe melder om en alvorlig svakhet i Adobe Flash Player, samt Reader og Acrobat. Det meldes om at exploit-kode som utnytter svakheten allerede er i omløp.

Sårbarheten i Adobe Shockwave Player, som ble meldt 21. oktober, er nå rettet.

Firefox, Thunderbird og Seamonkey er ute i nye versjoner. Oppdateringene har rettet en kritisk svakhet.

Fiks for 0-day-svakhet i Mozilla Firefox sluppet

0-day-sårbarheten for Mozilla Firefox - som ble utnyttet på nobelpeaceprize.org - har nå blitt tettet. Alle brukere av Firefox bør oppgradere til nyeste versjon så fort som mulig.
Referanser
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.6.12/releasenotes/

Security update available for Shockwave Player

Adobe har sluppet oppdateringer til Shockwave Player som retter kritiske sårbarheter. Sårbarhetene til Shockwave Player ble først meldt 21. oktober, og det er rapportert at exploit-kode som utnytter svakhetene er i omløp. Det anbefales å oppdatere til siste versjon, 11.5.9.615 så snart som mulig.
Referanser
http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb10-25.html
http://www.adobe.com/support/security/advisories/apsa10-04.html

Adobe Releases Security Bulletin for Flash Player, Reader, and Acrobat

Adobe informerer om at det har blitt oppdaget en sårbarhet i Flash Player, Adobe Reader og Acrobat. Vellykket utnyttelse av svakheten gjør at en angriper kan få eksekvert vilkårlig kode eller forårsake tjenestenekt.
I følge Adobe blir svakheten aktivt utnyttet mot Adobe Reader og Acrobat. De melder videre at de jobber med å få tettet sårbarheten, og at de forventer å få ut en fiks for Flash Player innen 9. November. En patch for Adobe Reader og Acrobat kommer først i løpet av uke 46.
Anbefaling
Legg inn oppdateringer så fort de foreligger.
Referanser
http://www.adobe.com/support/security/advisories/apsa10-05.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>