Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 7 January 2011

2011.01.07 - Nyhetsbrev

Microsoft har sluppet detaljer om neste ukes sikkerhetsoppdateringer. Denne gangen dreier det seg om kun to oppdateringer, hvorav ingen av disse fikser de mye omtalte 0-day svakhetene i Internet Explorer og Windows Graphics Rendering Engine.

Apple har sluppet Mac OS X versjon 10.6.6.

Microsoft Security Bulletin Advance Notification for January 2011

Microsoft har sluppet informasjon om neste ukes oppdateringer. Det skal være snakk om to oppdateringer der begge fikser svakheter i Windows. Den ene er ifølge Microsoft kritisk for XP, Vista og 7, og viktig for resten. Den andre gjelder kun for Windows Vista, og rangeres av Microsoft som viktig.

De mye omtalte 0-day svakhetene i Microsoft Rendering Engine og i Internet Explorer blir ikke fikset i denne runden.
Referanser
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms11-jan.mspx
http://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2011/01/06/advance-notification-service-for-the-january-2011-security-bulletin-release.aspx

Apple slipper Mac OS X 10.6.6 oppdatering

Apple har sluppet versjon 10.6.6 av Apple Mac OS X. Oppdateringen introduserer blant annet Mac App Store, samt skal fikse flere ulike feil. Oppdateringen inneholder ifølge Apple kun en sikkerhetsoppdatering som fikser en svakhet i PackageKit, som potensielt skal kunne utnyttes til å få kjørt vilkårlig kode.
Referanser
http://support.apple.com/kb/HT4498

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.