Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 4 March 2011

2011.03.04 - Nyhetsbrev

Microsoft har sluppet informasjon om neste ukes oppdateringer og Sør-Korea har vært under DDoS-angrep.

Microsoft Releases Advance Notification for March Security Bulletin

Microsoft har sluppet informasjon om neste ukes oppdateringer. Det skal være snakk om tre oppdateringer som fikser fire svakheter. To av oppdateringene er for Windows mens den siste er for Office. En av oppdateringene for Windows er rangert som kritisk mens de to andre er rangert Viktig.
Referanser
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms11-mar.mspx

Sør-Korea under DDoS

Omkring 29 websider underlagt regjeringen i Sør-Korea har i dag blitt utsatt for DDoS-angrep. Noen av dem som ble angrepet var utenriksdepartementet, "The presidential office", "National Intelligence Service", forsvarsdepartementet, "national assembly" og websider knyttet til det amerikanske militæret i Sør-Korea. Politiet arbeider med å forsøke å finne opphavet til angrepet.
Referanser
http://english.yonhapnews.co.kr/national/2011/03/04/36/0301000000AEN20110304007200315F.HTML

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.