Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 10 March 2011

2011.03.10 - Nyhetsbrev

Apple har sluppet oppdateringer til Safari, iOS og Java. Google har sluppet oppdateringer til Chrome som fikser 23 ulike svakheter. Internet Explorer og Apple Safari ble i går/natt tatt under Pown2Own konkurransen på CanSecWest, mens ingen ville forsøke seg på Google Chrome.

Apple har sluppet oppdateringer til Java, Safari og iOS

Apple har sluppet oppdateringer som fikser ulike svakheter i Safari, iOS og Java for Mac OS. I alle oppdateringene fikses det svakheter som potensielt skal kunne brukes til å få kjørt vilkårlig kode på et sårbart system.
Referanser
http://support.apple.com/kb/HT4566
http://support.apple.com/kb/HT4564
http://support.apple.com/kb/HT4562

Internet Explorer og Safari hacket i Pown2Own

Under CanSecWest konferansen ble Apple Safari og Internet Explorer tatt i den velkjente Pown2Own konkurransen. Målet i konkurransen er å kompromittere fullt oppdaterte maskiner med hittil ukjente svakheter. Vinneren får laptopen som ble kompromittert, samt 15 000 dollar. Google's nettleser Chrome ble ikke tatt i konkurransen, der Google i forkant lovet 20 000 dollar ekstra til førstemann.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2011/03/10/apple_safari_ie_stomped/

Google fikser ulike svakheter i 23 Chrome

Google har sluppet en oppdatering til Chrome som fikser 23 ulike svakheter i nettleseren. Oppdateringen ble sluppet dagen før Pwn2Own på CanSecWest, der Google i år er sponsor, og deres egen nettleser skal ut i ilden.
Anbefaling
Oppdater ved første anledning
Referanser
http://googlechromereleases.blogspot.com/2011/03/chrome-stable-release.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>