Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 14 April 2011

2011.04.14 - Nyhetsbrev

Wordpress.com som hoster over 3 millioner blogger innrømmer at hackere har fått systemtilgang til flere av deres servere.

Adobe patcher kritisk 0-day svakhet i Flash allerede i morgen.

Wordpress.com har blitt hacket

Wordpress.com som hoster over 3 millioner blogger innrømmer at hackere har fått systemtilgang til flere av deres servere. Wordpress regner med at kildekoden er kopiert, men at det er begrenset med kundeinformasjon på avveie. Selv om passordene ikke er lagret i klartekst anbefaler Wordpress kundene sine å bytte det uansett. Dette bør også gjøres på alle andre andre systemer hvor samme passord er i bruk.
Referanser
http://en.blog.wordpress.com/2011/04/13/security/
http://www.theregister.co.uk/2011/04/13/wordpress_hack_attack/

Adobe kommer med 0-day patch denne uken

På tirsdag omtalte vi en 0-dags sårbarhet i Adobe Flash, Acrobat og Acrobat Reader som blir aktivt utnyttet. Adobe melder nå at de i første omgang kommer til å slippe en patch for Flash (på alle plattformer) allerede i morgen. For Acrobat og Reader slippes patchene først 25 april. Adobe Reader X vil ikke bli oppgradert før 14. juni, da den har en innebygget "sandbox" som hindrer utnyttelse av sikkerhetshullet.
Anbefaling
Referanser
http://www.adobe.com/support/security/advisories/apsa11-02.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>