Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 27 April 2011

2011.04.27 - Nyhetsbrev

Sony har nå bekreftet at de har mistet brukerinformasjon, inkludert passord, på sine over 70 millioner brukere av PSN og Qriocity.

Publiseringsverktøyet Wordpress har kommet i ny versjon som utbedrer svakheter.

Sony bekrefter tap av brukerdata fra PSN og Qriocity

Sony har nå bekreftet at de har mistet brukerinformasjon fra de over 70 millioner brukerne av Playstation Network og musikktjenesten Qriocity. Brukere av tjenesten med samme passord på andre tjenester bør snarest skifte passord. E-post-adresser og annen informasjon har også blitt kompromittert og vil muligens bli brukt til målrettede phishing-angrep.

Sony er enda usikre på om angriperne har fått med seg kredittkortinformasjon. Det er i alle fall klart at mange av brukerne av PSN har lagret kredittkortinfo i tjenesten.
Referanser
http://blog.us.playstation.com/2011/04/26/update-on-playstation-network-and-qriocity/
http://www.dinside.no/868156/sonys-psn-tjeneste-hacket

Wordpress security update version 3.1.2 released

Publiseringsverktøyet Wordpress har kommet med en ny sikkerhetsoppdatering som skal rette opp i flere mindre svakheter. En av svakhetene gjorde det mulig for brukere med status som "Contributor" å kunne publisere artikler uten at det ble godkjent på forhånd.

Anbefaling
Oppdater ved anledning.
Referanser
http://codex.wordpress.org/Version_3.1.2

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.