Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 8 August 2011

2011.08.08 - Nyhetsbrev

Det har blitt oppdaget en MAC trojaner. En ny Android app for sikkerhetstesting kommer om noen dager.

Mac trojaner utgir seg for å være Adobe Flash Player

En trojaner for MAC kommer i form av en falsk installasjon av Adobe Flash Player. Etter installasjon blir brukeren henvist til en falsk versjon av Googles søkemotor. Fsecure antar at hensikten med trojaneren er å vise uønsket reklame til brukeren. Annet misbruk kan ikke utelukkes.
Referanser
http://www.f-secure.com/weblog/archives/00002206.html

Ny Android app gjør det enkelt å hacke

Forbes har en artikkel vedrørende en ny Android app for sikkerhetstesting som ble demonstrert på Defcon i forrige uke. Appen som er gratis til privat bruk gjør det svært enkelt å angripe, avlytte eller opptre som "man in the middle". Alt gjøres via telefonen og grensesnittet gjør dette tilgjengelig for dem selv uten noen "hacking" kompetanse. Appen slippes om noen dager på Android market.
Referanser
http://blogs.forbes.com/andygreenberg/2011/08/05/android-app-turns-smartphones-into-mobile-hacking-machines/

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>