Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 19 January 2012

2012.01.19 - Nyhetsbrev

I Sør Afrika har hackere stjålet 6.7 millioner dollar fra en bank. AV-Test.org har testet flere anti-virus løsninger. Cisco melder om svakheter i to av sine produkter.

6.7 Millioner dollar stjålet etter data-innbrudd

Kriminelle har stjålet 6.7 millioner dollar fra en bank i Sør Afrika etter et datainnbrudd. Tyveriet ble utført ved å bruke stjålne innloggingsdetaljer fra en kasserer og en person på kundesenteret. De hevet også beløpsgrensen på flere kontoer slik at de kunne ta ut store mengder kontanter via minibanker.
Referanser
http://www.pcadvisor.co.uk/news/security/3331050/hackers-steal-67-million-in-cyber-bank-robbery/

AV-Test releases latest results

Av-test.org, en uavhengig test-lab, har sluppet en rapport der de tester 23 ulike AV-løsninger for privatmarkedet, samt åtte løsninger for bedriftsmarkedet. Anbefalt lesning hvis man er opptatt av hvordan de ulike produsentene klarer seg i forhold til hverandre.
Referanser
http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/novdec-2011/
http://www.virusbtn.com/news/2012/01_18.xml

Svakhet i Cisco IP Video Phone

Cisco har publisert oppdateringer til Cisco IP Video Phone. Den retter en svakhet som kan gi en angriper full tilgang til systemet.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent
Referanser
http://tools.cisco.com/security/center/content/CiscoSecurityAdvisory/cisco-sa-20120118-te

Svakhet i Cisco Digital Media Manager

Cisco har publisert oppdateringer til Cisco Digital Media Manager. Den retter en svakhet som kan gi en angriper full tilgang til systemet.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent
Referanser
http://tools.cisco.com/security/center/content/CiscoSecurityAdvisory/cisco-sa-20120118-dmm

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>