Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 26 January 2012

2012.01.26 - Nyhetsbrev

Symantec anbefaler å deaktivere pcAnywhere i påvente av ny og oppdatert versjon. Dette i forbindelse med at Symantec bekrefter at hackere har fått tak i kildekoden til pcAnywhere remote access tool.

Anonymous påtar seg ansvaret for flere DDOS angrep mot Irske myndigheter, bla. The Department of Justice.

Symantec pcAnywhere kildekode på avveie

Symantec har bekreftet at hackergruppen Anonymous har fått tak i kildekoden til 2006 versjonen av en rekke Norton sikkerhetsprodukter og pcAnywhere remote access tool. Symantec opplyser om at brukere av Norton produktene ikke har økt sjanse for angrep, grunnet alderen på kildekoden og oppdateringer de siste årene. Når det gjelder pcAnywhere anbefaler Symantec å deaktivere denne til det er kommet en ny og oppdatert versjon.
Referanser
http://www.symantec.com/connect/sites/default/files/pcAnywhere%20Security%20Recommendations%20WP_01_23_Final.pdf
http://arstechnica.com/business/news/2012/01/symantec-says-anonymous-stole-source-code-tells-customers-to-disable-security-product.ars

Hackere angriper statlige sider i Irland.

Anonymous har tatt på seg ansvaret for å ha utført DDOS-angrep mot flere nettsider tilhørende Irske myndigheter tirsdag kveld. Blant nettstedene som ble angrepet var siden til The Department of Justice, "justice.ie".
Angrepene er gjort som en protest mot foreslåtte endringer i irsk opphavsrett-lovgivning.

Referanser
http://www.joe.ie/news-politics/current-affairs/hacktivists-from-anonymous-take-down-irish-government-websites-0019974-1

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.