Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 27 January 2012

2012.01.27 - Nyhetsbrev

Over 50 pakistanske nettsider ble i natt hacket av en indisk hackergruppe. Angrepet skjer i forbindelse med den indiske grunnlovsdagen.

Flere Cisco IronPort-produkter har fått påvist en svakhet i Telnet-implementasjonen. Svakheten kan utnyttes av uautoriserte brukere til å få kjørt kode.

Pakistanske nettsider hacket av indiske hackere

Over 50 pakistanske nettsider har i natt blitt hacket av en indisk hackergruppe som kaller seg Indishell. Dette skjer i forbindelse med den indiske grunnlovsdagen.
Referanser
http://www.cyberwarnews.info/2012/01/27/indishell-hackers-defaced-50-pakistan-websites-for-republic-day/

Svakhet i Cisco IronPort Appliances

Det har blitt oppdaget en svakhet i Telnet-implementeringen i flere Cisco IronPort-produkter som kan gi autorisere brukere adgang til å eksekvere kode. Cisco har enda ikke publisert oppdateringer, men sier at det vil komme. De anbefaler derfor at telnet deaktiveres inntil de har en oppdatering klar og i stedet bruke SSH for fjernstyring.
Anbefaling
Følg anbefalinger fra produsent.
Referanser
http://tools.cisco.com/security/center/content/CiscoSecurityAdvisory/cisco-sa-20120126-ironport

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.