Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 6 February 2012

2012.02.06 - Nyhetsbrev

Gruppen Anonymous har offentliggjort et 15 minutter langt opptak av en telefonkonferanse mellom FBI og Scotland Yard, som omhandlet Anonymous. Det amerikanske forsvaret er i ferd med å utvikle en egen versjon av Android-operativsystemet som skal klareres til å lagre gradert informasjon. Det skal kjøres på kommersielt tilgjengelige håndsett.

Intern FBI-telefonkonferanse tatt opp av Anonymous

Anonymous har offentliggjort et 15 minutter langt opptak av en telefonkonferanse mellom FBI og Scotland Yard. I opptaket diskuterer ansatte i FBI og Scotland Yard blant annet hvordan de skal få stoppet Anonymous og deres angrep mot diverse websider. Det er usikkert hvordan Anonymous har fått tak i opptaket. FBI forteller at ingen av deres systemer har blitt kompromittert, mens Scotland Yard verken kan avkrefte eller bekrefte om deres systemer har blitt kompromittert.
Referanser
http://www.washingtonpost.com/world/europe/hackers-claim-to-have-intercepted-leaked-sensitive-conference-call-between-fbi-scotland-yard/2012/02/03/gIQAyg8jmQ_story.html
http://www.youtube.com/watch?v=pl3spwzUZfQ

U.S. government, military to get secure Android phones

Det amerikanske forsvaret er i ferd med å utvikle en egen versjon av Android-operativsystemet som skal klareres til å lagre gradert informasjon. Den nye versjonen skal kjøres på kommersielt tilgjengelig håndsett.
Referanser
http://edition.cnn.com/2012/02/03/tech/mobile/government-android-phones/index.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.