Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 10 February 2012

2012.02.10 - Nyhetsbrev

Microsoft har publisert listen over oppdateringer for februar. NorCERT har sluppet sin kvartalsrapport for fjerde kvartal i fjor. Det har blitt funnet en svakhet i Google Wallet.

Microsoft Releases Advance Notification for February Security Bulletin

Microsoft har publisert listen over oppdateringer for februar. Den inneholder 9 sikkerhetsoppdateringer, hvorav 4 er angitt som kritiske. Alle versjoner av Windows er omfattet. I tillegg er også Office og SharePoint Server rammet.
Referanser
http://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms12-feb

Svakhet i Google Wallet

Joshua Rubin i Zevelo har publisert en artikkel som beskriver hvordan et effektivt bruteforce angrep mot Google Wallet på Android enheter kan utføres. Dette gjelder bare enheter som har blitt rootet og som en har fysisk tilgang til.
Referanser
https://zvelo.com/blog/entry/google-wallet-security-pin-exposure-vulnerability

Ny kvartalsrapport fra NorCERT

NorCERT har sluppet sin kvartalsrapport for fjerde kvartal i fjor. Dette har vært det mest hektiske kvartalet for NorCERT til nå.
Referanser
https://www.nsm.stat.no/Aktuelt/Nytt-fra-NSM/Ny-kvartalsrapport-fra-NorCERT2/

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.