Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 17 February 2012

2012.02.17 - Nyhetsbrev

12 svakheter med varierende alvorlighetsgrad er oppdaget i Google Chrome. Anonymous utfører nye aksjoner i protest mot ACTA.

Anonymous angriper igjen

Anonymous har denne gangen tatt for seg flere ulike .gov websider som business.ftc.gov, ncpw.gov og consumer.gov. Sidene har fått endret innhold eller er blitt slettet. Budskapet som leveres er rettet mot den omstridte ACTA-lovgivningen og personvern. Ved tidspunktet for publiseringen av nyhetsbrevet er fortsatt to av websidene slettet og budskap fra Anonymous vises på den siste.
Referanser
http://www.betabeat.com/2012/02/17/anonymous-hacks-u-s-govt-consumer-websites-as-revenge-for-a-c-t-a/

Google Chrome Multiple Vulnerabilities

Det har blitt oppdaget 12 svakheter med varierende alvorlighetsgrad i Google Chrome. De mest alvorlige kan utnyttes til å kompromittere et sårbart system fra eksternt hold.
Anbefaling
Update to version 17.0.963.56.
Referanser
http://www.secunia.com/advisories/48016
http://googlechromereleases.blogspot.com/2012/02/chrome-stable-update.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.