Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 12 March 2012

2012.03.12 - Nyhetsbrev

Google Chrome er nok en gang ute i ny versjon. VMware har rettet flere svakheter i vCenter og ESX.

VMware retter flere svakheter i vCenter og ESX

VMware har gitt ut oppdateringer til vCenter og ESX. Svakhetene som rettes er i forbindelse med implementeringen av Oracle JRE og er de samme som ble rettet i JRE 1.5.0_32.
Det har også blitt gitt ut en oppdatering til vCenter Chargeback Manager. Svakheten i vCenter Chargeback Manager er en feil i XML APIet som kan utnyttes av angriper til å få ut sensitiv informasjon eller få applikasjonen til å krasje.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent
Referanser
http://www.vmware.com/security/advisories/VMSA-2012-0002.html
http://www.vmware.com/security/advisories/VMSA-2012-0003.html

Google oppdaterer Chrome

Google har oppdatert Chrome til versjon 17.0.963.79. Dette kommer også som et resultat av "pwnium" konkurransen arrangert av Google denne uken. Oppdateringen retter en alvorlig feil i håndteringen av lasting av plug-ins og en feil som kan utnyttes via grafikkminnet. Begge er klassifisert som kritiske av Google. I tillegg har de også rettet noen problemer vedrørende Adobe Flash.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent.
Referanser
http://googlechromereleases.blogspot.com/2012/03/chrome-stable-update_10.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.