Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 13 April 2012

2012.04.13 - Nyhetsbrev

Apple har sluppet en oppdatering som fjerner Flashback trojaneren på infiserte systemer. VMWare har sluppet oppdateringer som fikser svakhet i VMWare tools til en rekke produkter.

Apple har sluppet en oppdatering som fjerner Flashback trojaneren

Apple har sluppet en oppdatering som fjerner trojaneren Flashback på infiserte systemer. I tillegg deaktiverer den også kjøring av Java Applets. Oppdateringen blir automatisk installert via Software Update.
Referanser
http://support.apple.com/kb/HT5242

VMWare retter svakhet i VMWare Tools

VMWare har oppdatert flere produkter som benytter VMWare Tools. Svakheten skyldes hvordan rettigheter til VMWare Tools håndteres og kan utnyttes av en angriper for å oppnå lokal rettighetseskalering. Svakheten lar seg kun utnytte på virtuelle maskiner som kjører Windows.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent.
Referanser
http://www.vmware.com/security/advisories/VMSA-2012-0007.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.