Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 14 May 2012

2012.05.14 - Nyhetsbrev

Hackere skal ha stjålet bitcoins til en verdi av 87,000 USD fra firmaet Bitcoinica.

Det er oppdaget en alvorlig svakhet i Opera.

Bitcoins verdt 87,000 USD stjålet

Hackere har stjålet 18547 Bitcoins, verdsatt til 87,000 USD, fra firmaet Bitcoinica. I Mars skrev vi om en lignende sak der kunder hos Linode hadde blitt frastjålet Bitcoins. I en uttalelse fra Bitcoinica kommer det frem at det er en veldig liten fraksjon av deres totale mengde Bitcoins og at angrepet ikke vil ha noen innvirkning på kundene deres. Bitcoinica er et firma som driver en "exchange" for bitcoins. En kan altså veksle dem i vanlige penger.
Referanser
http://arstechnica.com/uncategorized/2012/05/bitcoins-worth-87000-plundered/

Opera URL Parsing Code Execution Vulnerability

Det har blitt påvist en alvorlig svakhet i nettleseren Opera. Svakheten kan utnyttes til å få kjørt vilkårlig kode fra eksternt hold, og er relatert til håndtering/parsing av URL'er.
Anbefaling
Oppdatèr til versjon 11.64.
Referanser
http://www.secunia.com/advisories/49081
http://www.opera.com/support/kb/view/1016/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.