Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 30 May 2012

2012.05.30 - Nyhetsbrev

Nettsidene til Unio, unio.no, ble i går ved flere anledninger utsatt for et tjenestenekt-angrep som tidvis gjorde siden utilgjengelig. Iflg. Unios tekniske leverandør Symfoni, skal 20 millioner infiserte datamaskiner ha deltatt i angrepene. Vi antar imidlertid at det har blitt benyttet forfalskede IP-adresser i disse angrepene, og at det reelle tallet på infiserte datamaskiner som har deltatt derfor er betydelig mindre.

Unios nettsider nede etter hackerangrep

Nettsidene til Unio gikk ned flere ganger i løpet av tirsdagen etter å ha blitt utsatt for hackerangrep. Dette skjer i en periode der Unio er i strek og er veldig avhengig av å publisere nyheter på nettsidene sine. Unios tekniske leverandør, Symfoni, hevder at 20 millioner infiserte datamaskiner står bak angrepene.
Referanser
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Hackerangrep-mot-Unios-nettsider-6839098.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.