Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 3 July 2012

2012.07.03 - Nyhetsbrev

Secunia har sluppet versjon 3 av Secunia PSI. Microsoft har navngitt 2 ukrainske menn i forbindelse med sin Zeus offensiven.

Secunia Personal Software Inspector (PSI) ute i versjon 3.0

Secunia PSI er nå sluppet i versjon 3. Secunia PSI er en applikasjon som hjelper brukere/bedrifter med å holde applikasjoner oppdatert, og skal nå støtte over 3000 ulike applikasjoner.
Referanser
http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal/
http://krebsonsecurity.com/2012/06/secunias-auto-patching-tool-gets-makeover/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+KrebsOnSecurity+(Krebs+on+Security)

Microsoft navngir to nye personer i forbindelse med Zeus

Microsoft har navngitt to ukrainske menn som de mener er lederne bak et Zeus botnet. De to personene sitter allerede fengslet i Storbritannia for Zeus relaterte lovbrudd.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2012/07/03/microsoft_names_zeus_ringleaders/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.