Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 18 July 2012

2012.07.18 - Nyhetsbrev

Oracle har gitt ut sine kvartalsvise oppdateringer. Firefox 14 er sluppet med viktige sikkerhetsoppdateringer og funksjoner.

Oracle oppdateringer juli 2012

Oracle har nå publisert sine kvartalsvise oppdateringer som ble omtalt i mandagens nyhetsbrev. Oppdateringene retter hele 88 sårbarheter i forskjellige produkter, blant annet Oracle MySQL, Oracle Fusion og Oracle Database. Se referanse for fullstendig liste.
Referanser
http://www.oracle.com/technetwork/topics/security/cpujul2012-392727.html

Firefox 14 sluppet

Mozilla har sluppet versjon 14 av sin nettleser, der de fikser 14 ulike svakheter. Nettleseren kan nå konfigureres til å kun laste inn plugins "on demand" når brukeren klikker. Funksjonen er tenkt på som en sikkerhetsfunksjon mot utdaterte plugins og for å kunne slippe ressurskrevende elementer på nettsider. Nettleseren bruker nå også HTTPS på google søk.
Anbefaling
Oppdater nettleser så fort som mulig
Referanser
https://www.mozilla.org/security/known-vulnerabilities/firefox.html
http://www.mozilla.org/en-US/firefox/14.0.1/releasenotes/
https://wiki.mozilla.org/Opt-in_activation_for_plugins

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.