Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 11 September 2012

2012.09.11 - Nyhetsbrev

Listen med 1 million Apple-enheter var ikke stjålet fra FBI som Anonymous hevdet. GoDaddy har hatt problemer med nettverket sitt.

Listen med 1 million Apple-enheter ble ikke stjålet fra FBI

I forrige uke skrev vi at hackergruppen AntiSec påstod at de hadde stjålet en liste med oversikt over 1 million Apple-enheter fra FBI. Det er nå kommet frem at listen var stjålet fra serverene til BlueToad, et lite forlag i Florida. Innbruddet ble oppdaget av David Schuetz, en forsker innen mobil sikkerhet, som kontaktet BlueToad og fortalte dem om funnet. Paul Dehart fra BlueToad forteller at det ikke er umulig at listen kan ha havnet på en FBI-maskin og deretter blitt stjålet derfra, men at det virker veldig usannsynlig.
Referanser
http://redtape.nbcnews.com/_news/2012/09/10/13781440-exclusive-the-real-source-of-apple-device-ids-leaked-by-anonymous-last-week
http://intrepidusgroup.com/insight/2012/09/tracking-udid-src/

GoDaddys DNS-tjenere ustabile

DNS-tjenerne til GoDaddy har vært ustabile det siste døgnet. Dette har ført til nedetid for kunders e-post og web-sider. Firmaet har ikke opplyst hva som er årsaken til nedetiden, men at de jobber med å undersøke dette.
Referanser
http://arstechnica.com/security/2012/09/godaddy-outage-makes-websites-unavailable-for-many-internet-users/
http://support.godaddy.com/system-alerts/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.