Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 30 October 2012

2012.10.30 - Nyhetsbrev

TechRepublic har en rask gjennomgang av sikkerhetsfunksjoner i Windows 8. FBI jobber med å identifisere bakmennene i forbindelse med millioner av infiserte PCer.

Sikkerhet i Windows 8

Windows 8 er nå sluppet. TechRepublic har en rask gjennomgang av de nye sikkerhetsfunksjonene samt hvilke muligheter som finnes i de forskjellige utgavene av Windows.
Referanser
http://www.techrepublic.com/blog/security/what-you-should-know-about-windows-8-security-features/7900

FBI lanserer ny kampanje for å identifisere cyberkriminelle

FBI har lansert en ny kampanje der de skal prøve å spore opp og identifisere hackere som står bak de mange angrepene som sprer seg via web-sider. Gjennom initiativet håper de å identifisere bakmennene bak millioner av infiserte maskiner. Disse maskinene er gjerne meldt inn i botnet og brukes til å svindle brukerne, innhente sensitiv informasjon, utføre DDoS-angrep, servere reklame osv.
Referanser
http://thinkprogress.org/security/2012/10/29/1107411/fbi-tracking-hackers/?mobile=nc
http://www.fbi.gov/news/stories/2012/october/cyber-division-focusing-on-hackers-and-intrusions

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.