Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 2 November 2012

2012.11.02 - Nyhetsbrev

Webselskapet Increo Interactive Creations AS har blitt utsatt for et datainnbrudd som rammer mange store kunder. Apple har gitt ut sikkerhetsoppdateringer til både iOS og Safari.

InCreo utsatt for datainnbrudd

InCreo leverer web løsninger til en rekke kjente firmaer som blant annet Eplehuset, Minde sjokolade, Sunkost og Moods of Norway. Angriperne skal i følge InCreo ikke ha fått med seg "sensitiv" kundeinformasjon. De skal ha oppdaget innbruddet i slutten av september. Blant annet Eplehuset.no har valgt å nullstille alle kunders passord.
Referanser
http://www.digi.no/905379/holdt-kjeft-om-datainnbrudd
http://increo.no/sos

Apple iOS og Safari ute i ny versjon

iOS er nå i versjon 6.0.1 og Safari i versjon 6.0.2. Svakhetene som fikses kunne i verste fall ført til full kompromittering av systemet.
Referanser
http://support.apple.com/kb/HT1222

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.