Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 12 November 2012

2012.11.12 - Nyhetsbrev

Cisco melder om en svakhet i Ironport. Vmware oppdaterer Workstation, Player og OVF Tool. Krebs on Security skriver om spionasje ved hjelp av malware i midtøsten.

Malware Spy Network Targeted Israelis, Palestinians

Krebs on Security har skrevet en bloggpost om spionasje i midtøsten med input fra Norman i Norge.
Referanser
http://krebsonsecurity.com/2012/11/malware-spy-network-targeted-israelis-palestinians/

VMWare retter flere svakheter i Workstation, Player og OVF Tool

VMWare har publisert oppdateringer til Workstation, Player og OVF Tool som retter flere svakheter, hvor de mest alvorlige kan føre til ekstern kodeeksekvering og rettighetseskalering. Svakhetene finnes kun i Windows-versjonen av produktene. For mer informasjon, se referansen.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent.
Referanser
http://www.vmware.com/security/advisories/VMSA-2012-0015.html

Cisco retter svakhet i IronPort

Cisco retter en svakhet i implementasjonen av antivirusmotoren Sophos som er en del av IronPort Web Security Appliances og Email Security Appliances. Et vellykket angrep kan føre til at antivirusmotoren krasjer, som igjen kan føre til ekstern kodeeksekvering, tjenestenekt og rettighetseskalering. For mer informasjon, se referansen.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent.
Referanser
http://tools.cisco.com/security/center/content/CiscoSecurityAdvisory/cisco-sa-20121108-sophos

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.