Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 18 December 2012

2012.12.18 - Nyhetsbrev

Oracle begynner snarlig med auto-oppdatering av brukere fra Java 6 til Java 7. Norsis har publisert resultatene fra en passordundersøkelse de har gjort i norske bedrifter.

Java 6 auto-oppdateres snart til Java 7

I løpet av desember vil Oracle begynne med auto-oppdatering av enkelte Windows-brukere fra Java 6 til Java 7. Alle brukere vil bli oppdatert i løpet av februar 2013. Support og patcher for Java 6 vil også opphøre i februar.
Referanser
http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/documentation/autoupdate-1667051.html

Norsis har gjort passordundersøkelse i norske bedrifter

Norsis har publisert resultatene fra en passordundersøkelse de har gjort i norske bedrifter. Der kommer det blant annet som vanlig fram at mange gjenbruker samme passord på flere tjenester og at en vanlig person må forholde seg til 25 forskjellige passord. Følg lenken for flere resultater.
Referanser
https://www.norsis.no/nyheter/2012-12-8-NorSIS-passordundersoekelse.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.