Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 28 December 2012

2012.12.28 - Nyhetsbrev

NetBSD har kommet ut i versjon 6.0.1, og McAfee har titt i sin spåkule.

McAfee spår om trusler i 2013

McAfee spår ut fra utviklinga i 2012 at det i 2013 vil komme stadig flere angrep mot mobile systemer. Mer spesifikt vil det blir mer og mer vanlig med ransomware, program som krypterer data og krever løsepenger og dekryptering. Ellers vil det bli vanlig med malware som laster ned applikasjoner i smug fra useriøse nettsider og krever penger for dem.

Som sikkerhetsforsetter for 2013 foreslår McAfee at man installerer sikkerhetsprogramvare på alle enheter (også mobile), bruker sterke passord, sørger for at alle programmer er oppdaterte, og at man kontrollerer pengeoverføringene i banken.
Referanser
http://blogs.mcafee.com/consumer/2013-consumer-threat-predictions?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Sikkerhetsfikser i NetBSD 6.0.1

NetBSD har blitt oppdatert til versjon 6.0.1. Fire sikkerhetsproblem har blitt retta på. Fire av dem er relatert til tjenestenektangrep (DoS). Disse angrepa utnytter minnelekkasje og hash-kollisjon i et XML-parserprogram. Kræsjproblem har også blitt fiksa.
Referanser
http://www.h-online.com/security/news/item/NetBSD-6-0-1-delivers-security-and-stability-fixes-1774562.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.