Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 21 February 2013

2013.02.21 - Nyhetsbrev

Adobe slipper oppdatering til Adobe Reader og Acrobat. Apple oppdaterer java for OS X og retter i Exxchange Active Sync-svakhet i IOS. Fortinet har oppdaget kritisk sårbarhet i Adobe Shockwave player.

Apple oppdaterer Java for OS X

Apple har sluppet en oppdatering til Java for OS X. Dette er den samme oppdatering som Oracle slapp tidligere denne uken. Oppdateringen er for OS X 10.6.8 og nyere. Vi anbefaler alle som bruker Java til å oppgradere så fort som mulig.
Referanser
http://support.apple.com/kb/HT5666

Sikkerhetsoppdatering til Adobe Reader og Acrobat

Adobe har kommet med en sikkerhetsoppdatering til både Adobe Reader og Acrobat. Dette fikser zero-day svakhet som har blitt utnyttet aktivt den siste tiden. Fra svakheten ble oppdaget til oppdateringen er tilgjengelig har det kun gått 8 dager.
Referanser
http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb13-07.html

Fortinet's FortiGuard har oppdaget kritiske sårbarheter i Adobe Shockwave Player

FortiGuard har oppdaget sårbarheter i Adobe Shockwave Player som lar angriper kjøre ondsinnet kode.
Anbefaling
Oppgrader til nyeste versjon.
Referanser
http://blog.fortinet.com/fortinet%C2%AE%E2%80%99s-fortiguard%E2%84%A2-labs-discovers-critical-vulnerabilities-in-adobe-shockwave-player/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.