Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 18 April 2013

2013.04.18 - Nyhetsbrev

Oracle har sluppet en stor oppdatering. Microsoft har kommet med sin Security Intelligence Report (SIRv14). Sikkerhetsselskapet Malwarebytes har sendt ut en sikkerhetsoppdatering som feilaktig blokkerer lovlige windows dll og exe filer.

Oracle multiple updates.

Oracle har kommet med en stor oppdatering som påvirker mange systemer, og det anbefales på det sterkeste av dem å oppdatere systemene. Det er hele 128 forskjellige sårbarheter som dekkes med denne oppdateringen.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2013/04/16/oracle_critical_patch_april/

Sikkerhetsfirmaet Malwarebytes disablet tusenvis av maskiner.

Sikkerhets selskapet Malwarebytes sendte ut en oppdatering til sitt produkt med feilaktige instrukser som feilaktig disablet lovlige windows dll og exefiler. Oppdateringen ble trukket tilbake etter 8 minutter, men mange maskiner hadde allerede lastet ned oppdateringen.
Referanser
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2262248/flawed-malwarebytes-security-update-wipes-out-thousands-of-computers

Microsoft Security Intelligence Report 14

Microsoft har kommet ut med sin Security Intelligence Report (SIRv14). Denne rapporten innehold omfattende data om trusselbilde i siste del av 2012.
Referanser
http://blogs.technet.com/b/security/archive/2013/04/17/volume-14-of-the-microsoft-security-intelligence-report-released-hundreds-of-pages-of-new-security-intelligence-now-available.aspx

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.