Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 13 June 2013

2013.06.13 - Nyhetsbrev

Mye fokus om dagen på NSA og amerikanske evner og vilje til å bruke Internet til støtte for militæraksjoner og til spionasje.
USA endrer innhold på al-Qaida's nettsider.

NSA har egen "hackergruppe" for eksterne angrep

Dypt inne i NSA finnes en lite omtalt gruppe med "hackere" som har spesialisert seg å å angripe fiender i utlandet. Gruppen omtales som TAO (Tailored Access Operation) og driver ihht NSA med Computer Network Exploration (CNE).
Referanser
http://www.foreignpolicy.com/articles/2013/06/10/inside_the_nsa_s_ultra_secret_china_hacking_group?page=0,0

USA saboterer Inspire, al-Qaida's online nettavis

The Washington Post har en artikkel som omtaler hvordan USA endrer historier på al-Qaida's nettside, Inspire. Dette for å skape forvirring.
Referanser
http://www.washingtonpost.com/world/national-security/officials-describe-how-us-disrupts-al-qaedas-online-magazine/2013/06/11/6a9196c6-ca07-11e2-9245-773c0123c027_story.html?wpisrc=al_national

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.