Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 18 June 2013

2013.06.18 - Nyhetsbrev

Microsoft har publisert EMET 4.0 og Blackberry melder om svakhet.

Microsoft har publisert EMET 4.0

EMET (Enhanced Mitigation Experience Toolkit) er laget for å hindre hackere i å få tilgang til systemet ditt og nå har Microsoft kommet med versjon 4.0. Den siste versjonen har nye funksjoner rundt sertifikater og man-in-the-middle problematikk, forbedret ROP mitigering, og i tillegg fikset noen småfeil fra tidligere versjoner.
Referanser
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39273

Kritisk svakhet i Blackberry Protect applikasjon

Blackberry melder om en svakhet i Blackberry Z10. Svakheten ligger ikke i OS men i Blackberry Protect applikasjonen som brukes til å gjenfinne stjålet/ mistet telefon. På grunn av dårlig rettighetskontroll i Blackberry Protect er det mulig for en utenfortående å legge inn nytt passord og dermed overta kontrollen over telefonen.
Anbefaling
Referanser
http://arstechnica.com/security/2013/06/blackberry-security-advisory-details-critical-bug-on-z10-phones/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.