Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 25 June 2013

2013.06.25 - Nyhetsbrev

Nye EU-regler setter krav om å opplyse myndighetene ved vellykkede dataangrep. I tillegg blogger Microsoft om en mulig ny metode for malware å unngå deteksjon.

Nye EU-regler krever at ISPer må informere om databrudd innen 24 timer

Nye EU-regulasjoner krever at ISPer og telekommunikasjonsselskaper som opererer i EU, må opplyse til myndighetene om databrudd/-tyveri/-lekkasje innen 24 timer etter hendelsen. Det må også overleveres data, med visse unntak.
Referanser
http://paritynews.com/government/item/1160-new-eu-rules-require-isps-telcos-to-come-clean-within-24-hours-of-data-breach

Ny måte for malware å unngå deteksjon?

En blog fra Microsoft TechNet beskriver en mulig ny metode for malware å unngå deteksjon. Trikset går ut på å bruke udokumenterte FPU-instruksjoner.
Referanser
http://blogs.technet.com/b/mmpc/archive/2013/06/24/investigation-of-a-new-undocumented-instruction-trick.aspx

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.