Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 9 July 2013

2013.07.09 - Nyhetsbrev

Mcafee melder om at dataangrep mot Sør-Korea var del av en 4 års spionkampanje. Nintendo Club har blitt utsatt for datainnbrudd.

Dataangrep mot Sør-Korea var del av en 4 års spionkampanje.

McAfee rapporter om angrepet hos flere servere og banker i Sør-Korea, som skjedde i mars, var del av et større plan om å stjele stats- og militærhemmeligheter.
Referanser
http://blogs.mcafee.com/mcafee-labs/dissecting-operation-troy-cyberespionage-in-south-korea
http://www.mcafee.com/us/resources/white-papers/wp-operation-troy.pdf

Nintendo har blitt utsatt for datainnbrudd

Nintendo har vedgått at tjenesten Nintendo Club har blitt utsatt for et datainnbrudd. I følge Nintendo er minst 23 926 brukerkontoer kompromittert, men i verste fall kan det være snakk om mer enn 29 000 brukerkontoer. Av informasjon som kan ha kommet på avvei er personopplysninger og brukernes e-postadresser. For å forhindre missbruk av de kompromitterte brukerkontoene, har Nintendo iverksatt tilbakestilling av passord knyttet til de kompromitterte kontoene.
Referanser
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2279757/nintendo-admits-to-club-hack

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.