Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 11 July 2013

2013.07.11 - Nyhetsbrev

HP innrømmer om en hemmelig bakdør i et av sine produkter, mens VideoLAN og Secunia diskuterer ansvaret i sårbarhetsrapporter.

Hewlett-Packard innrømmer at lagringsprodukter har bakdør.

HP innrømmer at det er en udokumentert administrator konto på deres StoreVirtual produkter. De sier også at denne sårbarheten kan bli utnyttet til å få kontakt med disse enhetene utenfra. HP lover at en oppdatering, som fikser denne sårbarheten, blir gitt ut innen 17 Juli.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2013/07/11/hp_prepping_fix_for_latest_storage_vuln/

VideoLAN (VLC) og Secunia krangler over sårbarhetsrapporter

VideoLAN, som utgir den populære mediaspilleren VLC, og Secunia er uenige om hvem som har ansvaret for oppdateringene i tredjeparts biblioteker. VideoKAN mener at Secunia må sende varslingen til tredje parten, mens Secunia mener at ansvaret ligger hos VideoLAN for å fikse denne sårbarheten.
Referanser
http://it.slashdot.org/story/13/07/10/1520245/vlc-and-secunia-fighting-over-vulnerability-reports
https://secunia.com/blog/372
http://www.jbkempf.com/blog/post/2013/More-lies-from-Secunia

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.