Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 4 September 2013

2013.09.04 - Nyhetsbrev

Utenriksdepartementet i Russland har sendt ut en anbefaling til sine innbyggere mot å reise ut av landet hvis man mistenker at man kan være ettersøkt USA.

Russland anbefaler personer om å ikke forlate landet hvis de mistenker at de er ettersøkt av USA

Russlands utenriksdepartement har gått ut med en varsel til sine borgere om å avstå fra å reise utenlands, spesielt til land som har signert avtale med USA om utlevering, hvis man mistenker at man kan være ettersøkt av USA. Advarselen ble sendt ut etter at en påstått russisk hacker ved navn Aleksander Panin ble arrestert i den Dominikanske republikk, på bakgrunn av en Interpol etterlysning fra USA. I rådet som ble publisert på deres nettside ble også andre saker med personer som er blitt dømt for ulike typer alvorlig kriminalitet nevnt.
Referanser
http://www.wired.com/threatlevel/2013/09/dont-leave-home/
http://www.russianembassy.org/article/answer-of-deputy-director-of-the-information-and-press-department-of-the-mfa-of-russia-maria

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.