Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 13 September 2013

2013.09.13 - Nyhetsbrev

Vodaphone i Tyskland har fått kompromittert sin kundedatabase. Wordpress fikser sårbarheter og Apple patcher Safari for OS X.

Wordpress fikser sårbarheter i ny oppdatering.

Threatpost forteller om ny oppdatering til Wordpress som fikser mange svakheter, der i blant en svakhet som kunne la angripere få muligheten til å fjerne filer.

Les mer i referansen om hva denne oppdateringen fikser.
Referanser
http://threatpost.com/wordpress-fixes-remote-code-execution-flaw-with-3-6-1-release/102272

Vodafone Tyskland kompromittert - brukerinformasjon til 2 millioner kunder stjålet

Hackere fikk tak i brukerinformasjon til to millioner kunder av Vodafone i Tyskland. Disse brukerdataene inkluderer navn, adresser, kontonummere og fødselsdato. Telefonnummer, kredittkortnummer og passord skal visst være trygge i følge The Register. I artikkelen vites det ikke noe om hvordan angrepet tok plass, men en av Vodafone sine interne servere skal visst ha blitt kompromittert.

Les mer i referansen.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2013/09/12/vodafone_germany_breach/

Apple Safari for Mac OS X Two Vulnerabilities

Apple har sluppet en oppdatering til Safari for OS X. Oppdateringen fikser to sårbarheter i JavaScriptCore som kan utnyttes til ekstern kodeeksekvering.
Anbefaling
Oppdater
Referanser
http://support.apple.com/kb/HT5921


No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.