Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 16 September 2013

2013.09.16 - Nyhetsbrev

I helgen har FireEye servert malware via dere webside, 12 hackere er arrestert etter innbrudd hos Santander, FBI har innrømmet å stå bak malware-angrepet i Tor-nettverket og noen mener Microsoft bør revudere måten de patcher på.

FireEye serverte malware

I helgen ble det kjent at sikkerhetsfirmaet FireEye serverte malware av typen ransomware via deres webside. Malwaren kom fra et tredjeparts annonsenettverk som viste annonser på fireeye.com.
Referanser
http://www.fireeye.com/blog/technical/cyber-exploits/2013/09/darkleech-says-hello.html

Britisk politi har arrestert 12 personer i en hackergruppe som skulle stjele flere millioner

12 personer som hadde som mål å stjele flere millioner pund fra Santander via bruk av KVM-switch med nettverksmuligheter har blitt arrestert av politiet i London.
Referanser
http://news.sky.com/story/1141118/santander-bank-hacking-plot-foiled-by-police

FBI innrømmer stort malware-angrep via Tor-nettverket

FBI har nå innrømmet at de kontrollerte de serverne i Tor-nettverket som ble brukt i et stort malware-angrep. Målet med malwaren var å kunne identifisere brukerne i det anonyme Tor-nettverket.
Referanser
http://www.wired.com/threatlevel/2013/09/freedom-hosting-fbi/

Microsoft oppdateringer med flere feil, 3 måneder på rad

ZDNet har en artikkel om Microsoft og deres patchetirsdag, hvor Microsoft de siste tre månedene har måttet trekke en eller flere av patchene tilbake pga at de innholdt feil. Forfatteren foreslår blant annet å gå bort ifra dagens system med fast månedlig patching.
Referanser
http://www.zdnet.com/why-all-the-errors-in-microsoft-updates-lately-7000020628/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.