Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 25 September 2013

2013.09.25 - Nyhetsbrev

Fjernsletting av Android telefoner har nå blitt implementert av Google. Analyse av FBI sin Tor malware har blitt publisert.

Fjernlokalisering, sletting og låsing til Android

Android har endelig fått skikkelig innebygget funksjonalitet for å lokalisere, slette og låse mistede telefoner/nettbrett. Alle med Android-telefon bør sette opp dette så fort som mulig. Det tar under ett minutt per enhet.

Kortversjon: Åpne appen "Google Innstillinger". Velg "Android
Device Manager". Kryss av for begge valgene på skjermen. Trykk "Aktiver"
på sikkerhetsspørsmålet du får opp.

Du kan deretter lokalisere, låse osv. fra Googles side for Device Manager.
Referanser
http://www.androidcentral.com/how-set-android-device-manager-lock-and-wipe-your-phone https://www.google.com/android/devicemanager

Gareth Owen har publisert en analyse av FBI sin Tor-malware.

Gareth Owen har publisert en detaljert analyse av malwaren som ble brukt mot Tor-brukere tidligere i år. Mye tyder på at FBI står bak denne malwaren. I analysen skriver han om hvordan malwaren fungerer og hva slags informasjon det samlet inn.
Referanser
http://oweng.myweb.port.ac.uk/fbi-tor-malware-analysis/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.