Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 27 September 2013

2013.09.27 - Nyhetsbrev

Security Essentials designet kun som førstelags sikkerhet. Google Talk feilsendte meldinger. Ny oppdatering for Microsoft Outlook 2013. Apple med oppdatering som fikser låseskjermsvakhet.

Microsoft: Security Essentials er kun designet til å være førstelags sikkerhet mot virus og malware.

I følge PCPRO har Microsoft innrømmet at brukere bør installere et antivirus program i tillegg til Microsoft Security Essentials (MSE). Dette fordi MSE er designet for å kun være et første lag med sikkerhet mot virus og malware, og på grunn av dette vil den alltid ligge lavest på lista over antivirus-tester.

Les mer i referansen om hvorfor Microsoft valgte å designe MSE slik. Husk at i tillegg til å ha anti-virus er det også viktig å holde alt av programmer på PCen oppdatert og kun installere/kjøre programmer fra anerkjente selskaper.
Referanser
http://www.pcpro.co.uk/news/security/384394/microsoft-security-essentials-is-designed-to-be-bottom-of-the-antivirus-rankings

Google Talk sendte meldinger til feil mottakere

The Inquirer rapporterer om at Google Talk sin tjeneste har sendt meldinger til feil mottakere. Flere brukere rapporterer at noen av meldingene deres ble sendt til andre brukere på kontaktlisten. Noen rapporter til og med at meldingene ble sendt til personer som ikke var på kontakt listen deres.

Hva som var årsaken til dette er ikke kjent, men det problemet rammet først og fremst brukere av Google Talk som enda ikke hadde oppgradert til den nye versjonen Google Hangouts. Google har nå fikset feilen.
Referanser
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2297061/google-talk-glitch-sees-messages-being-sent-to-the-wrong-recipients

Microsoft oppdaterer Outlook 2013

Microsoft har sluppet en oppdatering til Outlook 2013 som retter problemene som oppstod i forbindelse med oppdateringen som ble sluppet tidligere denne måneden. Se referansen for mer informasjon rundt denne oppdateringen.
Referanser
http://support.microsoft.com/kb/2825632

Apple fikser låseskjermsvakhet i ny oppdatering

To svakheter som lot brukere komme seg forbi låseskjermen blir nå fikset i ny oppdatering for iOS 7. Denne svakheten gjorde det mulig å aksessere både sosiale medie- og emailkontoer assosiert med telefonen.
Referanser
http://www.engadget.com/2013/09/19/ios-7-bug/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.