Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 22 October 2013

2013.10.22 - Nyhetsbrev

Arbor Networks og Google Ideas ute med verktøy for visualisering av DDoS-angrep. Google lanserer DDoS-mitigeringstjeneste. CryptoSeal VPN stenger ned.

Arbor Networks og Google Ideas ute med verktøy for visualisering av DDoS angrep

Arbor Networks og Google har lansert en ny web-side som viser sanntidsdata fra Arbors ATLAS-system. Siden viser de største DDoS-angrepene grafisk.
Referanser
http://www.arbornetworks.com/news-and-events/press-releases/recent-press-releases/5038 http://www.arbornetworks.com/asert/2013/10/introducing-the-digital-attack-map/ http://www.digitalattackmap.com

Google lanserer DDoS-mitigeringstjeneste

Google lanserer Project Shield, en tjeneste for DDoS-beskyttelse for utsatte grupperinger som menneskerettighetsorganisasjoner og dissidenter. Websider av denne typen blir ofte utsatt for DDoS-angrep fra styresmaktene. De får nå mulighetene til å legge web-sidene inn i Googles infrastruktur.
Referanser
http://mashable.com/2013/10/21/google-project-shield/

CryptoSeal VPN stenger ned

Enda en tjeneste stenger dørene etter at de kjenner presset fra NSA. CryptoSeal VPN avslutter nå tjenestene de hadde ved å gi ut VPN til forbrukere, mens tjenesten for bedrifter forsatt er tilgjengelig. Dette fordi de ikke har lyst til å måtte komme i den situasjonen hvor de må levere ut krypteringsøkklene og eventuelt betale rettskostnader om det går så langt.

Arstechnia har mer om saken i referansen under.
Referanser
http://arstechnica.com/information-technology/2013/10/cryptoseal-vpn-shuts-down-rather-than-risk-nsa-demands-for-crypto-keys/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.