Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 9 December 2013

2013.12.09 - Nyhetsbrev

Google sertifikater er på avveie. Nytt IDS rammeverk for OS X.

Google-sertifikater på avveie

I følge Google skal det har blitt utsted sertifikater for domener relatert til Google til en uautorisert tredjepart. Konkret hvilke domener sertifikatene gjelder for er ikke kjent. Sertifikatene ble utstedt av den franske sertifikatutstederen ANSSI. Dette ble oppdaget 3. desember. Sertifikatene er allerede trukket tilbake og er i tillegg blitt svartelistet i siste versjon av Google Chrome.
Referanser
http://googleonlinesecurity.blogspot.nl/2013/12/further-improving-digital-certificate.html

Nytt IDS-rammeverk for OS X

Facebook har sammen med Etsy utviklet et nytt IDS-rammeverk rettet mot OS X. Rammeverket er Python-basert og kildekoden er tilgjengelig via github.com. For mer informasjon, se referansene.
Referanser
https://github.com/etsy/MIDAS https://www.facebook.com/notes/protect-the-graph/midas-intrusion-detection-for-macs/1403539049886242

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.