Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 20 December 2013

2013.12.20 - Nyhetsbrev

Den amerikanske butikkjeden Target har blitt frastjålet informasjon om 40 millioner kredittkort.

Target har nå bekreftet at de var utsatt for datatyveri

Igår rapporterte vi om at det var mulig at Target var utsatt for et datatyveri. Target har nå bekreftet dette og forteller at detaljer om rundt 40 millioner kredittkort kan være stjålet fra deres butikker. I følge NY times ble tyveriet utført ved å infisere maskiner hos Target sine butikker for å så bruke dette til å få tak all data som er lagret i kredittkortets magnet stripe. Denne informasjonen kan brukes til å lage en forfalskning av kortet.
Referanser
http://blogs.mcafee.com/consumer/target-data-theft http://bits.blogs.nytimes.com/2013/12/18/target-looking-into-security-breach/ http://krebsonsecurity.com/2013/12/sources-target-investigating-data-breach/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.