Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 14 January 2014

2014.01.14 - Nyhetsbrev

Microsofts Twitterkonto og blogg hacket av SEA. Hackere kapret YouTube-kontoer og utnyttet AdSense til å hente ut $55 000. Butikkjeden Neiman Marcus utsatt for datainnbrudd.

Microsofts Twitterkonto og blogg hacket av SEA

Syrian Electronic Army har igjen angrepet Microsoft. Denne gangen tok de kontroll over to Twitter-kontoer og bloggen til Technet. SEA postet anti-Microsoft-meldinger via kontoene.

Det er bare rundt én uke siden SEA fikk kontroll over Twitter-kontoen til Skype, som også er drevet av Microsoft.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2014/01/13/microsoft_twitter_blog_sea_compromised/

Hackere kapret YouTube-kontoer og utnyttet AdSense til å hente ut $55 000

Hackere kapret flere YouTube-kontoer via "glemt passord"-funksjonen og stjal over $55.000 i AdSense-inntekter fra kontoene. Mennene bak har innrømmet forholdet og venter dom i mars.
Referanser
http://nakedsecurity.sophos.com/2014/01/13/hacker-hijacked-youtube-channels-to-milk-adsense-for-money/

Butikkjeden Neiman Marcus utsatt for datainnbrudd

Neiman Markus har sier de har blitt utsatt for en serie med datainnbrudd hvor en ukjent mengde kreditkortdetaljer har blitt lekket. Innbruddet skjedde på omtrent samme tidspunkt som Target også ble angrepet og frastjålet kredittkortinfo fra millioner av kunder.
Referanser
http://krebsonsecurity.com/2014/01/hackers-steal-card-data-from-neiman-marcus/ http://www.theregister.co.uk/2014/01/13/neiman_marcus_credit_card_breach/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.