Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 23 January 2014

2014.01.23 - Nyhetsbrev

Det er blitt oppdaget malware for Windows, som også prøver å infisere Android-enheter, Google har lagt til bakgrunnsinfo over nettsteder som er i resultatlisten ved søk og det er oppdaget en svakhet i Juniper SSG20.

Windows malware prøver å infisere Android

Symantec har oppdaget en ny malware på Windows, som vil forsøke å installere Malware på Android-enheter som er tilkoblet. For at dette skal være vellykket, må enheten ha slått på USB-debugging. Dette er normalt noe som bare utviklere trenger.
Referanser
http://www.symantec.com/connect/blogs/windows-malware-attempts-infect-android-devices

Google Søk inkluderer nå bakgrunnsinfo om websider

Google Søk gir nå info fra sin knowledge graph for å gi bakgrunnsinfo om websider i søkeresultater. Dette gjør det lettere å finne ut om en webside er falsk eller ikke.
Referanser
http://news.cnet.com/8301-1009_3-57617642-83/google-search-now-reveals-semisecret-origins-of-sites/

Svakhet i Juniper SSG Series, ISG Series og NS

Svakheten gjør det mulig for å angriper å få enheten til å krasje ved å sende en spesielt utformet ICMP ECHO request. Dette er bare mulig når "Ping of Death" skjermen er skrudd av på ruteren.
Anbefaling
Skru på "Ping of Death" skjermen.
Referanser
https://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2013-6958

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.