Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 31 January 2014

2014.01.31 - Nyhetsbrev

Forsker har laget Android-malware som lagrer trykk på skjermen. GitHub har lansert BugBounty program.

Forsker har laget Android-malware som lagrer trykk på skjermen

En forsker har nå ved hjelp av selvlaget malware gjort det mulig å ta opp trykk på skjermen. I motsetning til PC hvor det lagres hva slags knapp du trykket på lagres det på mobilen et X og Y koordinat. Forskeren, Neal Hindocha, forteller at for at dette skal være brukbart til å for eksempel kunne få tak i bank detaljer fra mobilbank applikasjoner må det også tas skjermbilder.
Referanser
http://threatpost.com/mobile-malware-captures-keystrokes-screengrabs/103973

Github starter Bug Bounty-program

Github har nå begynt med sitt eget Bug bounty program og vil nå tilby opp til ca 30 000 kr for svakheter funnet på deres webside eller programmer som er knyttet til Github. Github forteller at de vil gi ut mer enn dette om situasjonen er veldig unik.
Referanser
http://threatpost.com/github-launches-bug-bounty-program/103974

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.