Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 3 February 2014

2014.02.03 - Nyhetsbrev

PayPal og eBay skal ha blitt defacet av hackere. Nytt exploitkit som kun bruker Flash har blitt oppdaget. NSA/GCHQ kan ha hacket kjent krypto-professor.

Paypal og Ebay UK hacket av Syrian Electronic Army

Hackergruppen Syrian Electronic Army har vandalisert nettsidene som tilhører PayPal UK og eBay, ingen brukerdata skal vært berørt.
Referanser
http://www.zdnet.com/ebay-and-paypal-uk-domains-hacked-by-syrian-electronic-army-7000025854/

Flash-svakhet brukt av ukjent exploit-kit

Kafeine skriver om et nytt exploit-kit som bruker en Flash-exploit som ble patchet i november i fjor. Malwaren har blitt servert av nettstedene eHow[.]net og Livestrong[.]com. Sørg for å ha oppdatert Flash!
Referanser
http://malware.dontneedcoffee.com/2014/02/cve-2013-5330-flash-in-unknown-exploit.html

NSA/GCHQ kan ha hacket kjent krypto-professor

Fra Belgia rapporteres det at NSA/GCHQ kan ha hacket seg inn i PCen til Jean-Jacques Quisquater. Saken skal ha sammenheng med at NSA/GCHQ hacket seg inn hos Belgacom.
Referanser
http://grahamcluley.com/2014/02/nsa-gchq-hack-cryptography-professor-pc/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.