Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 6 February 2014

2014.02.06 - Nyhetsbrev

Hackere som angrep Target kom seg inn via HVAC-underleverandør, og ThreatPost har skrevet om Flash-angrepet som nylig ble oppdaget. Aftonbladet har serverte falsk anti-virus til leserne.

Hackere som angrep Target kom seg inn via VVS-underleverandør

KrebsOnSecurity har fått vite via kilder at hackerne som angrep Target kom seg inn via en underleverandør som har levert oppvarming, kjøling og lufteanlegg til deler av Targets lokasjoner. Det er uvisst hvorfor selskapet hadde ekstern tilgang til Target sitt nettverk og hvorfor det ikke var adskilt fra nettverket til betalingssystemet.
Referanser
http://krebsonsecurity.com/2014/02/target-hackers-broke-in-via-hvac-company/

ThreatPost har skrevet en oppsummering om Flash-angrepet som nylig ble oppdaget.

ThreatPost har skrevet en oppsummering med nye detaljer om Flash-sårbarheten og angrepet som nylig ble oppdaget. Det er sterkt anbefalt å oppdatere Flash.
Referanser
http://threatpost.com/details-emerge-on-latest-adobe-flash-zero-day-exploit/104068

Aftonbladet.se har serverte falsk anti-virus til leserne

Aftonbladet.se, sveriges største nettsted, har i løpet av det siste døgnet servert falsk anti-virus til sine lesere. Dette skal ha skjedd via en spesielt utformet annonse på nettsiden. Problemet skal nå være ryddet opp i. Det er usikkert hvor mange som ble infisert.
Referanser
http://www.securelist.com/en/blog/208216070/Largest_Website_in_Sweden_Spreading_Malicious_Code

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.