Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 26 February 2014

2014.02.26 - Nyhetsbrev

Apple slipper oppdatering som fikser SSL-svakhet i OS X Mavericks. Kredittkortinfo fra flere 100-millioner av kredittkort er til salgs, samtidig som MasterCard ønsker å forbedre sikkerheten via geolokasjon.

Apple slipper oppdatering som fikser SSL-svakhet i OS X Mavericks

Apple har nå patchet den mye omtalte SSL-svakheten i OS X Mavericks. De har allerede patchet tilsvarende svakhet i iOS. Denne oppdateringen utbedrer også en alvorlig svakhet i håndteringen av fonter som kunne brukes til "drive-by" angrep. Det anbefales å patche så fort som mulig.
Referanser
http://support.apple.com/kb/DL1726 http://support.apple.com/kb/HT6150

360 millioner kontodetaljer kan være på avveie

På torsdag ble det oppdaget at 360 millioner kontodetaljer angivelig skal være til salgs på svartebørsen. Det er ukjent hvor informasjonen kommer fra og hva kontodetaljene kan brukes til å aksessere. Firmaet som har oppdaget saken mener at dataene kan komme fra flere hittil ukjente datainnbrudd.
Referanser
http://my.chicagotribune.com/#section/-1/article/p2p-79437830/

MasterCard prøver å øke sikkerheten ved bruk av telefon

MasterCard foreslår å øke sikkerheten på transaksjoner ved å ikke å tillate uttak dersom brukerens telefon ikke er i nærheten av kortet.
Referanser
http://news.cnet.com/8301-1009_3-57619532-83/mastercard-to-boost-credit-card-security-with-smartphones/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.