Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 28 February 2014

2014.02.28 - Nyhetsbrev

GHCQ hentet inn bilder fra webcam-chat. FireEye har sluppet sin 2013 Advanced Threat Report.

GHCQ hentet inn bilder fra webcam-chat

Lekkede dokumenter viser at GHCQ kontinuerlig hentet inn stillbilder fra Yahoos webcam-chattetjeneste og lagret bildene på sine servere, uavhengig av om det forelå mistanke mot de avbildede. Dette skal ha pågått siden 2008 og var fortsatt aktivt i 2012. Dokumentene viser at GHCQ la ned mye arbeid i å beskytte sine ansatte mot bilder av seksuell karakter, men innrømmer at dette var en betydelig del av materialet. Yahoo reagerer kraftig på dokumentasjonen og hevder å ikke ha vært klar over GHCQ-programmet.
Referanser
http://www.theguardian.com/world/2014/feb/27/gchq-nsa-webcam-images-internet-yahoo

FireEye har sluppet sin 2013 Advanced Threat Report.

Fireeye har nettopp gitt ut sin 2013 Advanced Threat Report (ATR), som gir en oversikt over nettverksangrep som Fireeye oppdaget i fjor. Rapporten har fokus på ATP-angrep.
Referanser
http://www.fireeye.com/blog/uncategorized/2014/02/the-2013-fireeye-advanced-threat-report.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.