Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 18 March 2014

2014.03.18 - Nyhetsbrev

Google patcher svakheter brukt under årets Pwn2Own konkurranse. Oppdatering til Apache Web Server. NSM har utgitt rapport om sikkerhetstilstanden i Norge i 2014.

Google patcher svakheter brukt under årets Pwn2Own konkurranse

Google patcher svakheter brukt under årets Pwn2Own konkurranse og deler blant annet ut $100 000 til det Franske sikkerhets-firmaet VUPEN. Disse svakhetene ble funnet i Google Chrome som det er nå gitt ut en oppdatering til, 33.0.1750.12, som finnes for både Windows, Mac og Linux.
Referanser
http://threatpost.com/google-patches-four-pwn2own-bugs-in-chrome-33/104828

Oppdatering til Apache Web Server

Ny oppdatering til Apache er nå kommet ut. Versjon 2.4.9 skal fikse et par svakheter som kan bli brukt til tjenestenektangrep.
Referanser
https://isc.sans.edu/diary/New+Apache+web+server+release/17819

NSM har utgitt rapport om sikkerhetstilstanden i Norge i 2014

NSM har i forbindelse med sin sikkerhetskonferanse sluppet en rapport om sikkerhetstilstanden i Norge i 2014. Rapporten oppsummerer tilstanden og gir eksempler på noen alvorlige hendelser i det siste.
Referanser
https://www.nsm.stat.no/Aktuelt/Nytt-fra-NSM/Sikkerhetstilstanden-fortsatt-ikke-god-nok/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.