Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 2 April 2014

2014.04.02 - Nyhetsbrev

Boxee.tv hacket og frastjålet brukerdata for 158 000 brukere. Storbritannia etablerer nasjonal CERT. F-Secure analyserer målrettede angrep mot myndigheter i Europa.

Boxee.tv hacket og 158.000 kontoer lekket

Noen har brutt seg inn hos tjenesten Boxee.tv og har lekket brukerinfo om 158.000 brukere, inkludert brukernavn og hashede passord. Alt er tilgjengelig i en fil på 800MB.
Referanser
http://arstechnica.com/security/2014/04/hack-of-boxee-tv-exposes-password-data-messages-for-158000-users/

Storbritannia etablerer nasjonal CERT

Storbritannia etablerer et nasjonal CERT. CERT-UK skal samarbeide med private og offentlige organisasjoner, samt forskningsmiljøer, for å styrke nasjonens motstandsdyktighet i cyberspace..
Referanser
https://www.gov.uk/government/news/uk-launches-first-national-cert

F-secure ser på målrettede angrep mot europeiske myndigheter

F-secure har publisert en analyse av målrettede angrep mot europeiske myndigheter. Angrepet utnytter en eldre sårbarhet i Adobe Reader med et dokument som utgir seg for å inneholde et notat om ukrainsk NATO-medlemskap.
Referanser
http://www.f-secure.com/weblog/archives/00002688.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.